У Львові підтопило вулицю Богдана Хмельницького, яку недавно ремонтували

Понеділок, 19 жовтня 2020, 09:33
Проект реконструкції вулиці Богдана Хмельницького від Промислової до Липинського розробляло ЛКП «Інститут просторового розвитку»
У Львові підтопило вулицю Богдана Хмельницького, яку недавно ремонтували

Невеликого осіннього дощику вистачило для того, щоб вулицю Богдана Хмельницького у Львові в районі перехрестя із вулицею Волинською і в’їзду на територію колишнього заводу алмазних інструментів добряче підтопило. Світлину, яка показує підтоплення вулиці Богдана Хмельницького, розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» Христина Зазуля.

«Вгадайте що це? Думаєте нові рисові поля у Львові? А от і ні! Це наша нова дуууже дорога дорога! Без стоків. Приходьте взимку. Буде весело», – прокоментувала Христина свою світлину.

Зазначимо, що проект капітального ремонту вулиці Богдана Хмельницького у Львові на ділянці від вулиці Промислової до вулиці Липинського розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку», яке очолює екс-журналіст, радник міського голови Львова, депутат від «Самопомочі» Олег Шмід. (Що цікаво, за паном Олегом Шмідом закріплено саме округ на Підзамчі). Замовником проектування і робіт із капітального ремонту вулиці Богдана Хмельницького на згаданій ділянці є ЛКП «Львівавтодор», а виконавцем робіт турецька компанія «Онур».
 

comments powered by HyperComments