5 дітей з Харкова потрапили у лікарню, бо отруїлися у Львові

Субота, 11 січня 2020, 21:34
«Швидка» доставила п'ятеро дітей з Харкова до Львівської обласної інфекційної лікарні сьогодні вночі з симптомами отруєння.
5 дітей з Харкова потрапили у лікарню, бо отруїлися у Львові

У п’ятницю, 10 січня, до львівської обласної інфекційної лікарні госпіталізували з отруєнням п’ятеро дітей з Харкова, які приїхали до Львова на канікули. Після обстеження їм поставили діагноз: гостра кишкова інфекція. Про це пише ZAXID.NET.

Дітей до інфекційної лікарні госпіталізували сьогодні вночі. Вони скаржилися на підвищення температури тіла, нудоту, частий рідкий стілець. Їхній стан середньої важкості, повідомила прес-служба департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

Загалом на екскурсію до Львова приїхало 13 осіб – діти у супроводі дорослих. Вік дітей –11-15 років. Де саме і чим отруїлися діти, наразі невідомо. Це намагаються з’ясувати працівники Львівського обласного лабораторного центру і Держпродспоживслужби у Львівській області.

Наразі відомо, що діти 21 годину їхали поїздом, де споживали продукти, які взяли з дому. Згодом вже у Львові о 12.00 вони харчувалися у кафе «Перша Гуральня», що на пл. Ринок, 30. Там їли картопляне пюре, курячу відбивну, борщ зі сметаною, салат з капусти. Вечеряли в закладі швидкого харчування «Пузата Хата», що на вул. Січових Стрільців, 12). Споживали різні страви.

comments powered by HyperComments