Два заступника голови Львівської облради отримали «незадовільно»

Вівторок, 10 вересня 2019, 16:42
Депутати Львівської обласної ради проголосували за визнання роботи першого заступника голови облради Андрія Білоуса та заступника Володимира Гірняка незадовільною.
Два заступника голови Львівської облради отримали «незадовільно»

Таке рішення ухвалила сесія облради сьогодні, 10 вересня, повідомляє «Львівський портал».

Так, за визнання роботи Володимира Гірняка незадовільною проголосували 52 депутати. Сам заступник голову буд відсутнім у залі засідання, бо перебував на лікарняному.

«У оцінці роботи голови чи заступника голови облради не повинна йти мова про працевлаштування чи звільнення. Крім того, я переконаний, що не може голова обласної ради працювати добре, коли заступники працюють погано, і – навпаки… Щодо Володимира Гірняка, то я був вкрай незадоволений, що заходи в частині реорганізації бюджетних закладів та установ проводилися під вигуками «Ганьба Львівській облраді» і він був співініціатором цих процесів. Він робив багато речей, не враховуючи думку громадськості…», – зазначив депутат Ярослав Качмарик.

Також Володимиру Гірняку дорікнули щодо проведення конкурсів на керівні посади у комунальні заклади.

«Було проведено лише 17 конкурсів на заміщення вакантних посад керівників у медзаклади, в процесі – ще понад 16 об’єктів. Це робота, яка вимагає чіткої зміни керівництва медичних колективів, щоби йти в ногу з медичною реформою, не дає можливості організовано проводити відповідну роботу в цих колективах. Ефективність роботи такої комісії, яку очолює Володимир Гірняк, є сумнівною», – резюмував депутат Іван Лабай.

Що стосується звіту Андрія Білоуса, та за визнання його роботи незадовільною проголосував 51 депутат.

Йому закидували те, що він не часто з’являється на робочому місці, а також депутатів обурювало те, що він не був присутній на заслуховуванні звіту Олександра Ганущина 28 травня.

«Взаємодії між головою і заступниками ми в останній час не бачимо. Напевно тут є якась політична доцільність… Ми розуміємо, що тут нема ніякої ганьби, просто люди мають іншу позицію, не хочуть конструктивно працювати, а нам потрібно, щоб наша область працювала», – наголосила Катерина Кеньо, запропонувавши визнати роботу Андрія Білоуса також незадовільною.

 

comments powered by HyperComments