«Я тебе зґвалтую!»: судимого бандита, який побив нацгвардія у суді, захищають львівські ліворадикали та помічниця Савченко

Неділя, 24 лютого 2019, 15:15
Днями маргінали з організацій "Чорний стяг" та "Народна дія" (останню очолює помічниця Надії Савченко) оголосили, що їхнього соратника - "громадського активіста" начебто безпідставно хочуть притягнути до відповідальності. Довкола цього здійнялася справжня істерія.
«Я тебе зґвалтую!»: судимого бандита, який побив нацгвардія у суді, захищають львівські ліворадикали та помічниця Савченко

Нещодавно в мережі виплили вкрай показові факти із біографії "репресованого активіста". Суддя Сергій Гирич оприлюднив інформацію про вельми неординарне минуле С. Гончарука. Інформація за цими посиланням:

1) https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2269274059960083&id=100006325325186

2) http://forpost.lviv.ua/…/18487-bandyt-z-90-kh-nazyvaie-sebe…

Як з'ясувалося, розпіарений ліворадикалами "борець за справедливість" , насправді, асоціальний елемент з колоритною бандитською біографією. В буремні 90-ті Гончарук взяв участь в розбійному нападі, що супроводжувався зґвалтуванням. Жорстокий бандитський наліт назавжди закарбувався в пам'яті постраждалої родини. За це нинішнього соратника львівських неокомуністів суд відправив до в'язниці як винуватця тяжких злочинів.

Але, вийшовши на волю, він продовжив здійснювати злочини. В 2005 році Гончарук вдруге отримує вирок за заподіяння тілесних ушкоджень. Після чергового виходу із місць позбавлення волі персонаж раптом проголосив себе "громадським активістом" та за гіркою іронією долі навіть поповнив лави ГО під назвою «Вартові закону».

Нещодавно енергійний порушник закону відзначився безглуздою хуліганською витівкою в будівлі одного з львівських судів. Кожен може побачити поведінку Гончарука на відео та дати їй свою оцінку.

Отже, львівські ліворадикали зараз палко захищають асоціальний елемента з кількома судимостями, змальовуючи його "громадським активістом". Така позиція абсолютно закономірна для маргіналів, що навіть не приховують присутності в своїх лавах сепаратистів та проголошують антидержавні гасла. Восени минулого року ці ж "активісти" виступили з підтримкою безграмотного антиукраїнського підручника з історії, де паплюжили пам'ять Романа Шухевича.

 

 

 

comments powered by HyperComments