Небезпечна хвороба сучасності. Дівчина, яку вдарило струмом через спробу зробити селфі, вважає, що нічого поганого не зробила

Неділя, 16 грудня 2018, 11:28
Дівчина, яку кілька днів тому вразило струмом під час того, як вона намагалася зробити селфі на даху поїзда на залізничній станції «Підзамче», розповіла про подробиці інциденту.
Небезпечна хвороба сучасності. Дівчина, яку вдарило струмом через спробу зробити селфі, вважає, що нічого поганого не зробила

Про це йдеться у дописі Євгенії Полікарпової, на сторінці у соціальній мережі “Facebook”.

Дівчина, яку вдарило струмом під час спроби зробити селфі, переконана, що не зобов’язана знати правила безпеки.

Про це пише Євгенія Полікарпова на своїй сторінці у ФБ.

За словами Євгенії, дівчина попросила назвати її Галею, бо не хоче мати дурну славу. Зараз вона перебуває у дуже важкому стані, на її лікування потрібно щонайменше 10 тисяч гривень в день. Проте вона досі вважає, що нічого поганого не зробила, а просто «вирішила вилізти на вагон».

«Мовляв, вона і не зобов’язана знати про високу напругу та те, що перебувати на закритій території не дозволено. Галя впевнена, їй мали про це сказати. Друг Галини нам зізнався, що хотів зробити фото. Але у своїх 20 років хлопець нічого не знав про небезпеку струму!!! Він і надалі вважає, що це можна робити, просто цього дня доля була не на їхньому боці. У Галі тепер маса проблем зі здоров’ям. День лікування коштує близько 10 000 гривень. І це тільки початок. Лікування може затягнутися на півроку, і пластична операція — це квітки. Ураження струмом може потім так вистрілити по здоров’ю, що охо-хо», — йдеться у дописі.

Жінка також розповіла, що батько соромився просити про допомогу, адже соромиться через вчинок своєї доньки. Та її здоров’я для нього важливіше.  

Нагадаємо, 13 грудня, у Львові госпіталізували в реанімацію двох молодих людей, які хотіли зробити селфі на даху потяга на станції «Підзамче».  

 

comments powered by HyperComments