Мінюст вирішив не карати чиновника, який на співбесідах питав про Бандеру

П'ятниця, 24 листопада 2017, 18:40
День народження Бандери та слова пісні «Лєнта за лентой» – такі питання ставив на співбесідах очільник управляння юстиції
Мінюст вирішив не карати чиновника, який на співбесідах питав про Бандеру

Міністерство юстиції повідомило про закриття дисциплінарного провадження проти керівника Головного територіального управління юстиції Львівської області Ярослава Жукровського.

Провадження проводилося з приводу скарги Олега Юника, який повідомив, що Жукровський на співбесідах задає питання про день народження Степана Бандери та просить продекларувати слова пісні «Лєнта за лєнтой».

Жукровський прокоментував рішення Мінюства, сказавши, що провадження закрито через його безглуздість, а в діях чиновника дисциплінарна комісія не вбачає складу адміністративного порушення.

Хто такий Олег Юник, в Мінюсті не знають, натомість Ярослав Жукровський був призначений керувати управлінням юстиції Львівщини ще у квітні 2015 року.

Одразу після того, як Журковький очолив управління юстиції, він продемонстрував журналістам та представникам громадськості потаємну кімнату, замасковану під звичайну шафу. Облаштували кімнату та користувалися нею попередні очільники. Журковський усі шкіряні меблі з неї передав центральному РАЦСу.

Про всяк випадок нагадуємо – Степан Бандера народився 1 січня 1909 року.

 

 

Нагородження премією імені Степана Бандери відбувається у Львові щороку 1 січня. Традицію започаткували ще в 2012 році.

comments powered by HyperComments