Поліцейські навчили самозахисту вихованців школи-інтернату

П'ятниця, 24 листопада 2017, 08:34
Як повідомляється, подібні заходи співробітники поліції проводяться вже не вперше
Поліцейські навчили самозахисту вихованців школи-інтернату

23 листопада у Львівській загальноосвітній школі-інтернаті No 2 працівники Патрульної поліції Львова влаштували тренінги для дітей із непростих сімей. На заняття з самозахисту запросили понад 20 школярів.

Це були діти із сімей, що потрапили до складних життєвих обставин та учні 7-8 класів, у яких є проблеми із поведінкою. Вихованці школи-інтернату, які виявили бажання отримати уроки самооборони, також взяти участь в тренінгу.

Майстер-клас із самозахисту давали інструктор з особистої безпеки поліцейських при Управлінні патрульної поліції міста Львова Дмитро Кіпчарський та двоє патрульних.

Спочатку була розминка, потім дітям провели базовий курс прийомів звільнення від захоплення та показали, як поводитись у сутичках із нападником. На думку патрульних, діти після таких уроків будуть почуватись більш впевнено, а дехто, навіть, замислиться про регулярні заняття спортом. Такі заходи вже не раз проводилися співробітниками поліції, співорганізаторами в них виступає відділ соціальної роботи Шевченківського району ЛМЦСССДМ.

У липні Управління патрульної поліції Львова влаштувало «День відчинених дверей» для тих громадян, які бажають, але ще не наважились вступити до лав патрульної поліції.

comments powered by HyperComments