Львів`ян попереджають про ожеледицю

Вівторок, 31 жовтня 2017, 16:20
1 листопада по території Львівської області на окремих ділянках доріг ожеледиця.
Львів`ян попереджають про ожеледицю

Як повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології, 1 листопада по території Львівської області та місту Львову збережуться місцями пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с.

Львівська міськрада нагадує про правила безпеки: намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Водіям рекомендують обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами. Максимально обережними просять бути і пішоходів: носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях.

"Шановні водії, заздалегідь знижуйте швидкість руху автомобіля наближаючись до зупинок громадського транспорту та пішохідних переходів. Шановні пішоходи, у зв’язку з погіршенням погодніх умов, закликаємо вас різко не виходити на проїзну частину. Водії не завжди вчасно зможуть зреагувати на зміну обстановки, а тому пам’ятайте, що інколи важливіше бути неушкодженим ніж доказувати свою правоту. Також, варто вдягати світлий одяг або використовувати світловідбиваючі елементи. Такі, з першого погляду, дрібниці - можуть врятувати вам життя", - попереджає патрульна поліція Львова на сторінці у Фейсбуці. 

comments powered by HyperComments