У Львові поліцейські матимуть більше повноважень

Понеділок, 18 вересня 2017, 09:08
Від сьогодні відділ безпеки дорожнього руху патрульної поліції Львова надаватиме господарські та адміністративні послуги у сфері безпеки руху на дорогах України.
У Львові поліцейські матимуть більше повноважень

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова, передає "Справжня Варта". 

Відділ безпеки дорожнього руху патрульної поліції Львова створений у Львові півтора року тому. За цей час завдяки їхнім вимогам ліквідована ямковість на дорогах державного значення, а також у Львові. Відновлена дорожня розмітка та знаки. Інспектори вносять пропозиції щодо покращення організації дорожнього руху.

Тепер їхні повноваження розширили. Вони дбатимуть про безпеку перевезення пасажирів проводячи автотехнічну експертизу. І в подальшому продовжуватимуть займатися супроводом охоронюваних осіб, груп дітей та транспорту, який перевозить негабаритний вантаж. Надалі виконуватимуть вже звичну для себе роботу з обстеження шляхової мережі та дбатимуть про безпеку руху.

Вони даватимуть дозволи на участь у дорожньому русі негабаратних та великовагових транспортних засобів. Погоджуватимуть маршрути перевезення небезпечного вантажу. Отримувати ці дозволи можна через територіальні центри надання адміністративних послуг.

comments powered by HyperComments