Львів'яни не оплачують послуги водоканалу

Понеділок, 21 серпня 2017, 15:24
78% львів'ян оплатили воду у липні, а за першу половину серпня у водоканал надійшло лише 27% платежів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Львів'яни не оплачують послуги водоканалу

ЛМКП «Львівводоканал» інформує, що влітку багато львів’ян невчасно оплачують отримані послуги.

«Ситуація з надходженням коштів зараз дуже непроста. Ми зобов’язані платити енергетикам, бо за несплату вони можуть знеструмити насосні станції. Ми щодня ремонтуємо водопроводи, замінюємо мережі, ліквідовуємо закупорювання каналізації. Машиністи, електромонтери, оператори очисних споруд, зварювальники, лаборанти – сотні працівників підприємства піклуються про те, щоб у львів’ян та гостей міста була вода у крані. Без сумніву, вони заслуговують на те, щоб вчасно отримати зарплату. Тому просимо львів’ян оплатити рахунки за воду. Саме від цього залежатиме надійність та якість водопостачання міста», – наголосили працівники ЛМКП «Львівводоканал».

Споживачів, котрі не мають права на субсидію, та не сплачують за спожиті послуги понад три місяці, «Львівводоканал»  автоматично потрапляють до переліку боржників. З такими особами підприємство працює у судовому порядку.

У липні 112 492 осібо тримали субсидії на послуги з водопостачання та водовідведення. Це становить 38% від загальної кількості споживачів. 

Нагадаємо, У липні підняли ЖКП. Львівщина

comments powered by HyperComments