Табір відпочинку для осіб з інвалідністю

Вівторок, 15 серпня 2017, 09:32
Два тижні учасники ГО Молодіжний спортивно-оздоровчий клуб «Дивосил-здоров’я» відпочивали на базі «Лісова пісня» на Волині
Табір відпочинку для осіб з інвалідністю

З кінця липня підопічні  ГО Молодіжний спортивно-оздоровчий клуб «Дивосил-здоров’я», які хворі на церебральний параліч, мали змогу відпочити на березі озера Пісочне, у с.Гаївка Шацького району Волинської області. 

«У вільний час наші підопічні мали можливість купатись в озері, плавати на катамарані та просто гарно провести час за спілкуванням і частуванням», - розповіла голова ГО МСОК «Дивосил-здоров’я» Марія Шмигун.

У таборі взяли участь 11 осіб з інвалідністю. Впродовж двох тижнів учасники оздоровлювались, відпочивали, проходили необхідні процедури: масаж та сеанси фітолікування. Заняття проходили переважно в групі та поєднувались із активним відпочинком на березі місцевого озера.

Захід організований ГО МСОК «Дивосил-здоров’я» за фінансової підтримки управління соціального захисту Львівської міської ради. 

«Львівська міська рада щорічно підтримує проведення ініціативи для осіб з інвалідністю громадської організації «Дивосил-здоров’я», оскільки розуміємо їх необхідність та корисність», - зазначила начальник управління соціального захисту ЛМР Наталія Демкович.

Більше новин про Західну Україну читайте на "Справжня Варта".

comments powered by HyperComments