5 серпня «MotoSafe 2017» у Львові на «Арені Львів»: для тих, хто береже своє життя

П'ятниця, 4 серпня 2017, 12:31
У Львові відбудеться перша в Україні зустріч мотолюбителів, котрі піклуються про своє життя
5 серпня «MotoSafe 2017» у Львові на «Арені Львів»: для тих, хто береже своє життя

Завтра біля «Арени Львів» відбудеться захід для осіб, котрі пересуваються по місту на двох колесах. Він буде присвячений безпеці та взаємоповазі на дорозі  -  «MotoSafe».

Програма наповнена майстер-класами з професійного управління мотоциклом – Gymkhana, водіння мотоцикла в умовах міста, їзда в організованій колоні. На локації відбуватиметься екіпірувальна виставка. Будуть демонструвати екіпірування, котре врятувало життя мотоцикліста під час ДТП. Також побачите виставку мотоциклів. Організатори запланували продемонструвати матеріали з ДТП, котрі відбулись з мотоциклами, мопедами та велосипедами.

 «Це перша в Україні відкрита зустріч двоколісних де ми хочемо зробити акцент на безпеці і взаємоповазі на дорозі. На заході буде багато корисного», - зауважила Олександра Садова - співорганізатор заходу, секретар громадської організації МотоДопомога.

Також у заході візьме безпосередню участь  патрульна поліція Львова.

«Ми розкажемо не лише про необхідність захисту, а й про правила дорожнього руху, які в жодному разі не повинні забувати водії двоколісних. Також, наші тактики продемонструють та проведуть майстер-класи з надання першої домедичної допомоги», - додав Микола Ільчук - інспектор патрульної поліції Львова.

Нагадаємо, Як захистити себе: «Курс свідомих «Включайся!»

comments powered by HyperComments