На Львівщині 100-річний ювілей відзначила довгожителька

Роман Матвіюк  |  Понеділок, 8 травня 2017, 20:24
Перші особи району побажали довгожительці міцного здоров’я, родинного затишку, шани, радості й турботи від рідних, бадьорості духу та Божого благословення
На Львівщині 100-річний ювілей відзначила довгожителька

100-річний ювілей відзначила мешканка села Ріпнів Буського району Антоніна Іванівна Вітів. З цієї нагоди з подарунками та щирими і теплими словами привітань до поважної ювілярки завітало керівництво району.

Перші особи району побажали довгожительці міцного здоров’я, родинного затишку, шани, радості й турботи від рідних, бадьорості духу та Божого благословення. Незважаючи на поважний вік, усі вітання Антоніна Іванівна приймала особисто: в свої 100 років ця чарівна жінка виглядає чудово, має добру пам’ять, любить дивитись серіали та не цікавиться політикою.

Життєвий шлях цієї жінки, як і багатьох її ровесниць, склався нелегко, однак їй усе вдалось пережити і дожити до 100-річчя.

Народилася Антоніна Вітів у Кам’янка-Бузькому районі. На питання, в чому полягає секрет довголіття, родичі зізнаються: все у тому, що вона має оптимізм та жагу до життя, а ще на протязі свого віку веде правильний здоровий спосіб життя та живе з вірою в Бога.

comments powered by HyperComments