Львівські патріоти знайшли "п'яту колону" в парламенті

Максим Бурич  |  Середа, 19 квітня 2017, 18:56
Сьогодні, 19 квітня, відбулась прес-конференція «Інформаційно-диверсійна війна Росії проти України», на якій голова секретаріату Конгресу української інтелігенції Львівщини Володимир Парубій оголосив про звернення до влади щодо протидії у інформаційній війні.
Львівські патріоти знайшли "п'яту колону" в парламенті

«Вся нація допомагала фронту і ми зуміли зупинити мілітарний натиск. Саме тоді Путін вирішив змінити тактику, та зробити дестабілізацію внутрішню. Коли ми розглядали план ФСБ з розвалу України зсередини, всі реальні кроки співпадали. Особливо погано, що з екранів центральних телеканалів не сходять екс-регіоналівці, яких досі не покарали з часів Революції Гідності. Це люди які вбили Героїв Небесної Сотні, а в кримінальному кодексі існує стаття щодо замовників вбивства, а не виконавців. Але ж вони сидять при владі», - зазначив Парубій. 

Після проведеного форуму, 28 громадських організацій підписали звернення до керівників держави, депутатів, політиків та усіх українців.

"Якщо ми на сході трохи стабілізували напад ворога, то тут, в середині країни, навпаки – він продовжує дестабілізовувати ситуацію. Нема протидії «п’ятої колони», а її важко зупинити, бо керівники сидять в парламенті", - зауважують учасники прес-конференції.

«Підняла голову» вся російська агентура, яка раніше такого не робила. Тому ми ставимо вимогу консолідації в цих умовах всіх патріотичних сил. Бо часто навіть люди патріотично налаштовані піддаються тим маніпуляціям, і виходять ошуканими. Ми закликаємо владу звернути на це увагу та відреагувати» , -заявив Парубій. 

Раніше "Справжня Варта" писала про думки активістів Львівщини щодо сміттєвої проблеми.

Більше новин із життя Львова і області читайте на "Справжній Варті".

comments powered by HyperComments