Комунальне майно Львівської облради на площі Ринок продадуть (ФОТО)

Вівторок, 11 квітня 2017, 17:31
11 квітня на засіданні комісії облради ухвалили відповідне рішення.
Комунальне майно Львівської облради на площі Ринок продадуть (ФОТО)

Йдеться про приватизацію шляхом викупу комунального приміщення Львівської облради на пл. Ринок, 32 (пивний ресторан "Правда", колишній Універмаг) у Львові. Про це повідомляє “Справжня Варта”.

За словами заступника голови ЛОР Володимира Гірняка, це питання вивчали юристи і спеціальна тимчасова комісія, яка дійшла висновку, що приміщення слід вкрай дорого продати, а не виставляти на аукціон.
Отримані кошти хочуть скерувати на добудову Львівського перинатального центру.

Як пообіцяв посадовець, до кінця місяця проведуть круглий стіл, де з представниками громадськості та фахівцями обговорять приватизацію приміщень на пл. Ринок,32 та колишньої фтизіатричної служби.

Гірняк також зауважив, що ініціатором створення тимчасової комісії була фракція «Самопомочі», але їхня представниця, голова фракції Інна Свистун, на жодне із засідань не прийшла. Попри те, що фракція має позицію продавати приміщення на конкурсній основі, заступник голови облради вважає, що орендар має право викупити нерухомість. Схожі механізми були застосовані до інших "центральних" приміщень, за ціною 800-1000 доларів за м².

Вказану ухвалу винесуть на затвердження депутатів облради.

Нагадаємо, Львівська облрада підтримала реорганізацію фтизіатричної служби.

Раніше “Справжня Варта” розповідала про закриття тублікарень у Львові.

Більше новин на тему комунальної власності у Львові та області читайте на “Справжній Варті”.

comments powered by HyperComments