Львівська облрада запропонує вирішення критичної ситуації із сміттям

Олег Довганик  |  Вівторок, 4 квітня 2017, 19:20
Депутати Львівської облради заслухають звіт голови ОДА про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області
Львівська облрада запропонує вирішення критичної ситуації із сміттям

Депутати Львівської облради завтра, 5 квітня, проведуть позачергове пленарне засідання сесії. Таке рішення сьогодні прийняла президія облради.

Члени президії затвердили порядок денний позачергової сесії.

Відтак депутати погодили заслухати звіти про діяльність за 2016 рік першого заступника голови Львівської обласної ради Парасковії Дворянин, заступника голови обласної ради Володимира Гірняка, а також звіт Львівської облдержадміністрації про виконання обласного бюджету та голови ОДА Олега Синютки про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2016 рік.

Окрім цього, на засіданні розглянуть питання про заходи щодо вирішення критичної ситуації з утилізацією твердих побутових відходів у місті Львові та Львівській області.

Також депутати планують обговорити та ухвалити звернення до центральних органів влади щодо скасування абонентської плати за підключення до системи газопостачання.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, чому у Львівській облраді вирішили "позбутись" "людини Садового", а також про те, що першим заступником голови Львівської облради може стати жінка.

Ми уже писали про те, Як позиція Садового та "Самопомочі" ставить у заручники львів’ян.

У вівторок, 21 березня, під час позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій було прийняте рішення, яке має забезпечити в кількаденний термін вивезення ТПВ з території міста Львова.

Тимчасову контрольну комісію щодо вивезення сміття у райони області створено і у Львівській облраді. Наступне засідання цієї комісії відбудеться 6 квітня.

Зазначалось також, що сміття зі Львова не вивозять дві компанії - перевізники. На думку голови ОДА, така позиція є саботажем та намаганням створити дестабілізуючу ситуацію.

 

 

comments powered by HyperComments