Незабаром у Львові пройде толока

Середа, 29 березня 2017, 14:39
Львів’ян закликають взяти участь у загальноміському прибиранні.
Незабаром у Львові пройде толока

1 квітня у Львові відбудеться толока: у місті організовують ряд заходів заради покращення благоустрою та санітарного стану. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

Прибирання парків, лісопарків, скверів, вулиць, зелених зон, водойм пройде у рамках кампанії “З нами місто розквітає”. Також планують ліквідувати низку несанкціонованих звалищ.

Організатори передбачають участь близько 3000 людей у заходах, а також наголошують на необхідності прибрати близько 700 гектарів зелених зон міста від сміття.

До толоки долучаться львівські комунальники, які забезпечать усіх небайдужих реманентом і транспортом для збору та вивезення сміття.

Перед Великоднем у Львові встигли облагородити окремі зони: парк  ім. І. Франка, «Високий Замок», «Погулянка» та території Янівського кладовища. Допомагали в цьому львівські студенти.

Керівники підприємств, організацій та установ, а також небайдужі мешканці, можуть зголоситись до прибирання Львова в міське управління екології та ландшафтного планування ЛМР за телефоном 297-59-82.

Нагадаємо, у Львові планують створити урбан-сади.

comments powered by HyperComments