Представникам ОСББ на Львівщині розкажуть про впровадження енергоефективних заходів

Неділя, 26 березня 2017, 14:17
Проведуть навчання для ефективнішого управління будинками.
Представникам ОСББ на Львівщині розкажуть про впровадження енергоефективних заходів

29 березня (середа), у Трускавці організовують семінар  «Можливості впровадження енергоефективних заходів у багатоквартирних будинках», з метою підвищення ефективності управління багатоквартирними будинками та ОСББ. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

За інформацією департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації, представники International Finance Corporation (IFC) розкажуть усім зацікавленим про власний досвід підвищення енергоефективності у багатоквартирних будинках.

Спікери нададуть інформацію про те, де взяти фінансування для таких проектів, технічні моменти, що стосуються термомодернізації огороджувальних конструкцій у житлових будинках та ін.

Захід розпочнеться о 15:00 у Народному домі м. Трускавця (вул. Бориславська, 1).

Детальніша інформація доступна у департаменті розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації за телефоном: 261 30 38.

Раніше “Справжня Варта” повідомляла, що у Львівській ОДА обговорили запровадження інвестиційних програм для ОТГ в енергетичній галузі.

comments powered by HyperComments