У Львівській ОДА обговорили запровадження інвестиційних програм для ОТГ в енергетичній галузі

П'ятниця, 17 лютого 2017, 17:59
Про це йшлося під час зустрічі першого заступника голови ЛОДА та голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України.
У Львівській ОДА обговорили запровадження інвестиційних програм для ОТГ в енергетичній галузі

17 лютого, відбулась зустріч Ростислава Замлинського та Сергія Савчука, на якій обговорили  відновлювальну енергетику в області. Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛОДА.

"Минулого року ми ввели в експлуатацію другу чергу найпотужнішої в Українських Карпатах вітроелектростанції "Старий Самбір-1" – загальною потужністю 6,6 МВт, одну сонячну електричну станцію – 4 МВт, 41 сонячну установку приватних домогосподарств – 600 кВт", - повідомив перший заступник голови Львівської ОДА, Ростислав Замлинський.

За його словами, у 2017 році планується запустити 3 вітрові електричні станції – загальною потужністю 69,4 МВт, 2 сонячні електричні станції – загальною потужністю 68 МВт, 100 дахових сонячних електростанцій малої потужності – загальною потужністю 7 МВт., малу гідроелектростанцію – потужністю 360кВт.

Крім того, під час зустрічі обговорили можливості реалізації спільних проектів в об’єднаних територіальних громадах, залучення інвесторів в альтернативну енергетику, проведення роз’яснювальної роботи стосовно енергосервісних договорів та ін..

Також проаналізували пропозиції Львівщини щодо внесення змін та доповнень до нормативно-правових актів на загальнодержавному рівні. 

Наприкінці зустрічі Сергій Савчук зауважив, що Львівщина є прикладом для всієї України в галузі енергозбереження.

comments powered by HyperComments