До квітневих свят у Львові обіцяють позбутись від гризунів

Понеділок, 6 березня 2017, 10:04
Дератизація та дезінфекція, яку проводять у місті щорічно, розпочалась.
До квітневих свят у Львові обіцяють позбутись від гризунів

Із 6 березня до 8 квітня включно у Львові проводять дератизацію (позбуваються щурів). Про це повідомляє “Справжня Варта” із посиланням на прес-службу ЛМР.

За словами директора обласного КП ЛМР “Профілактична дезінфекція” Романа Добуша, на підприємстві працюють найбільш фахові лікарі-дезінфектори, які дбають про техніку та її наповнення.

Дезінфектори використовують препарати VI групи токсичності, які не впливають на людей, але діють на основі приманки для гризунів, розкладеної на відповідних закритих майданчиках, куди не мають доступу ні люди, ні домашні тварини. За 4-5 днів такі препарати,  введені у зерно чи парафінову свічку, мають подіяти на щурів.

Як наголосив Роман Добуш, ціано- та аміаковмісні препарати миттєвої дії заборонені для використання уже більше 10 років. Відповідно, на підприємстві їх не використовують.

Якраз до Великодня сподіваються завершити усі роботи. Перед початком дератизації проведуть інструктажі для львівських комунальників та будуть займатись просвітницькою діяльністю, інформуючи людей про лептоспіроз, який переносять щурі.

comments powered by HyperComments