Пікет під стінами Львівського окружного адміністративного суду: фальстарт (ФОТО)

Юлія Субота  |  Понеділок, 27 лютого 2017, 17:02
Суд переніс слухання справи ЛОДА проти "Краєвиду".
Пікет під стінами Львівського окружного адміністративного суду: фальстарт (ФОТО)

Сьогодні, 27 лютого, під стінами Львівського апеляційного адміністративного суду зібралися колишні атовці, які прийшли до суду з плакатами у руках та готовими палити шини.

Проте, судове судове слухання справи ЛОДА та дачного кооперативу «Патріот-3» на постанову Львівського окружного адміністративного суду від 16 грудня у справі садово-городнього кооперативу «Краєвид» щодо скасування рішення голови Львівської ОДА О. Синютки про розроблення детального плану земельної ділянки на вул. Замарстинівська (земля за межами м. Львова, колишнє військове містечко) для учасників АТО, було перенесено на 6 березня. 

"Колегія суддів, порадившись на місці, через те, що сьогодні тільки відкрито апеляційне провадження з приводу другої апеляційної скарги з боку кооперативу «Патріот-3», вирішила відкласти розгляд справи на 6 березня 2017 року, і вручити особам, які з’явилися на судове засідання, копію апеляційної скарги з додатками. Судове засідання оголошується закритим", – зазначили сьогодні у судовій залі. 

Як розгортатимуться події у цій судовій справі стане зрозуміло вже за тиждень. Поки ж ветерани АТО налаштовані рішуче й готові відстоювати свою точку зору й надалі всіма можливими методами. 

comments powered by HyperComments