На медичній комісії у Львові обговорили питання утворення госпітальних округів

П'ятниця, 3 лютого 2017, 15:51
Йшлося про утворення госпітальних округів у містах Золочеві, Сокалі, Старому Самборі, Турківському районі Львівської області.
На медичній комісії у Львові обговорили питання утворення госпітальних округів

Нещодавно у Львівській обласній раді відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства, соціального захисту, молодіжної політики, фізичної культури та спорту, на якому було розглянуто низку важливих питань, які стосуються галузі охорони здоров’я. Про це повідомили у прес-службі облради.

Зокрема, йшлося про утворення госпітальних округів у містах Золочеві, Сокалі, Старому Самборі, Турківському районі Львівської області. Комісією прийнято рішення доручити департаментові охорони здоров’я ОДА підготувати інформацію з цього приводу та проект звернення до Кабінету Міністрів України щодо недоцільності утворення госпітальних округів на чергову сесію обласної ради.

Також члени комісії розглянули лист трудового колективу КЗ ЛОР Львівського обласного клінічного перинатального центру щодо розірвання трудового договору з головним лікарем закладу Ларисою Янів. Відтак прийнято рішення доручити департаментові охорони здоров’я ОДА провести збори трудового колективу цього медичного закладу до 14 лютого за участі представників депутатської профільної комісії, першого заступника голови обласної ради та інших компетентних осіб.

Окрім того, на засіданні заслухали та взяли до відома звіт департаменту охорони здоров’я ОДА щодо виконання обласних цільових програм за 2016 рік у галузі охорони здоров’я.

comments powered by HyperComments