Внаслідок стрілянини на Житомирщині постраждали троє львів’ян

Понеділок, 16 січня 2017, 10:51
Вогнепальні поранення отримали семеро осіб: четверо – жителі Олевського району та ще троє – львів’яни, один з яких помер під час надання медичної допомоги.
Внаслідок стрілянини на Житомирщині постраждали троє львів’ян

Інцидент трапився близько 1 години ночі 16 січня. На центральній площі м.Олевськ сталася сутичка між кількома десятками чоловіків із застосуванням зброї. Внаслідок події загалом постраждали семеро чоловіків, серед них троє львів’ян, один із яких загинув.


Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.


На місце події виїхали та працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Олевського ВП, експерти вибухотехнічної служби та спецпідрозділ ГУНП.
Конфлікт, за попередньою інформацією, виник на побутовому ґрунті та внаслідок кримінальних розбірок між місцевими та приїжджими. Також стало відомо про те, що перед сутичкою чоловіки конфліктували ще у кафе та на дискотеці.


У результаті вогнепальні поранення отримали семеро осіб: четверо – жителі Олевського району та ще троє – львів’яни, один з яких помер під час надання медичної допомоги. Поранені госпіталізовані, їм надається необхідна медична допомога.


Поліція розпочала кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією події – замах на вбивство (ст.15 та ст. 115), ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

 

comments powered by HyperComments