“Львівелектротранс” бере участь у фотоконкурсі та розігрує iPAD

П'ятниця, 13 січня 2017, 23:59
На приз претендує фотографія оновленого львівського трамваю “до” і “після”.
“Львівелектротранс” бере участь у фотоконкурсі та розігрує  iPAD

Сьогодні, 13 січня ЛКП “Львівелектротранс” поширило інформацію про свою участь у міжнародному конкурсі фотографій від Міжнародної асоціації громадського транспорту UITP (Union Internationale des Transports Publics).

На голосування виставили фотоколаж трамвайного вагона Tatra KT4SU “до” і “після” застосованої на ньому новітньої технології, завдяки якій вироблений 1982 року львівський трамвай отримав нове дихання.

“Підприємством освоєно технологію оздоблення кузова алюмокомпозитними матеріалами, змінено дизайн передньої частини трамвайного вагону, тоновані панорамні вікна, запроваджено світлодіодне освітлення салону та електронний цифровий маршрутовказівник. В результаті даних оновлень експлуатаційний цикл трамваю продовжено як мінімум на 10 років”, - зазначили у ЛКП “Львівелектротранс”.

Судячи з посту, за голосування у підприємстві пропонують розіграти iPAD AIR 2 32GB.

Що стосується призів за фотоконкурс, то за перше місце у Міжнародній асоціації обіцяють “розумного дрона” та ваучер на семінар від UITP, за друге місце - “розумного дрона” та 3-денний доступ до преміум-лаунджу на Транспортному самміті у Монреалі, а за третє місце - “розумного дрона” та 1-денний доступ до преміум-лаунджу на Транспортному самміті у Монреалі.

comments powered by HyperComments