Від Держгеокадастру Львівщини у держбюджет спрямували 3,5 мільйона

Четвер, 12 січня 2017, 21:30
Гроші надійшли від здійснення адмінпослуг за 2016 рік.
Від Держгеокадастру Львівщини у держбюджет спрямували 3,5 мільйона

Як повідомили у прес-службі ЛОДА, за минулий рік працівники головного управління Держгеокадастру у Львівській області надали більше 264 тисяч адмінпослуг громадянам та юридичним особам. 

"На безоплатній основі громадяни отримали 220,8 тисяч послуг, а це 84% від загальної кількості. Ще 43,8 тисяч послуг (16%) фахівці землевпорядної служби надали на платній основі. За ці послуги нарахована плата у сумі 3,55 мільйони гривень. Кошти спрямували до загального фонду державного бюджету", - розповів начальник Головного управління Андрій Кавецький.

За словами Андрія Кавецького, найчастіше громадяни звертались щодо надання відомостей з Державного земельного кадастру про земельну ділянку: загалом було опрацьовано понад 37 тисяч таких запитів (84% від загальної кількості платних адмінпослуг).

"Серед безоплатних адмінпослуг найбільш поширеними були запити щодо державної реєстрації земельної ділянки - 77122, про видачу витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку землі - 29336. Також безоплатно надано 25460 довідок з державної статистичної звітності про наявність земель та їх форму власності і висновків про погодження документації із землеустрою", - резюмував начальник головного управління.

Довідка:
Відповідно до Закону України "Про адміністративні послуги" з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП). 

comments powered by HyperComments