Делегація з Львівщини відвідає Литву для презентації свого туристичного потенціалу

Четвер, 12 січня 2017, 20:57
Акцент робитимуть на гірськолижних і бальнеологічних курортах Львівської області.
Делегація з Львівщини відвідає Литву для презентації свого туристичного потенціалу

20-22 січня у Вільнюсі (Литва) відбудеться міжнародна туристична виставка “Адвентур 2017”. Як повідомили у ЛОДА, Львівська область буде єдиним представником України.

"На виставці комплексно презентуватимемо туристичний потенціал області із акцентом на гірськолижні та бальнеологічні курорти”, - зазначила  т. в. о. начальника управління туризму та курортів Львівської ОДА, Наталя Табака.

За її словами, таким чином делегати намагатимуться створювати позитивний імідж Львівщини як регіону із унікальними туристично-рекреаційними можливостями, а також сприяти розширенню географії туристичних потоків та стимулюванню інвестиційної привабливості області.

“Адвентур” є місцем зустрічі  для міжнародного і місцевого туристичного бізнесу: у ній беруть участь  представники національних та регіональних туристичних агентств, конференц-центрів, готелів, cпа-салонів, авіаліній, туроператорів, торгових асоціацій тощо.

"Виставка дає можливість професіоналам у сфері туризму зустрітися із колегами, покупцями і постачальниками, обговорити під час конференцій такі теми як еко-туризм, оздоровчий та культурний туризм, пляжний відпочинок або відпочинок у місті, пакетні пропозиції або індивідуальні поїздки, а також переглянути презентації", - резюмувала Наталя Табака.

comments powered by HyperComments