У Львові відбулись спортивні змагання між воїнами АТО "Ігри Героїв" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 19 листопада 2016, 19:42
У місті пройшов 5-ий етап змагань між воїнами АТО та цивільними особами з інвалідністю.
У Львові відбулись спортивні змагання між воїнами АТО "Ігри Героїв" (ФОТО)
Сьогодні в ігровому залі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міноборони відбувся п'ятий турнір "Ігор Героїв". У змаганнях взяли участь 25 ветеранів АТО та спортсменів з інвалідністю, з яких 13 хлопців з Львівщини.
 
"Виконувати такі вправи завжди нелегко, а коли ти виконуєш їх на час й підіймаєш більшу за свою вагу це взагалі доволі складно. От у мене проблеми з важкою атлетикою, а у хлопців навпаки буває. Загалом деякі підходи краще вдаються мені, декотрі хлопцям, це нормально", - ділиться враженнями від "Ігор Героїв" організатор та учасник Сергій Романовський.
 
Попередні етапи "Ігор Героїв" проходили у Києві, Харкові, Дніпрі та Миколаєві. Переможці ж регіональних змагань візьмуть участь у загальноукраїнських та міжнародних змаганнях (у 2017 році українці вперше візьмуть участь в "Іграх нескорених", які пройдуть у Канаді).
 
Цікаво знати: "Ігри Героїв" - це серія регіональних спортивних турнірів з кросфіту (вправи на силу та витривалість) для поранених воїнів АТО та цивільних осіб із інвалідністю. Метою змагань є психологічна та спортивна реабілітація поранених воїнів, а також соціальна адаптація людей з інвалідністю.
comments powered by HyperComments