У Львові відкрили фотовиставку "День-2015" (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 27 травня 2016, 16:47
Сьогодні, 27 травня, у Національному університеті "Львівська політехніка" (вул. С. Бандери, 12) урочисто відкрили фотовиставку "День-2015".
У Львові відкрили фотовиставку "День-2015" (ФОТО)

Сьогодні, 27 травня, у Національному університеті "Львівська політехніка" (вул. С. Бандери, 12) урочисто відкрили фотовиставку "День-2015" за участю головного редактора газети "День" Лариси Івшиної.

"Кожного року наша виставка – це фотомоніторинг країни, який дозволяє показати нам і злети, і величезний героїзм наших людей, і драму, і трагедію війни і те, що привело до війни. Хто стежить за нашими фотовиставками з року в рік, бачив маяки тривоги і бачив як це наростало. Хто вміє бачити, побачить тут все. Якби ми зробили каталог найкращого за всі ці роки, це була б велика фотобіографія величі, тріумфу і катастрофи. Що переможе, залежить від того, хто що винесе зокрема і з цієї фотовиставки", - запевнила Лариса Івшина.

На виставці представлено 350 світлин, які обрали із 3 тисяч, які надійшли на конкурс. Світлини оцінювали за постійними номінаціями конкурсу: "Подія", "Життя, як воно є", "Політика", "Жанрове фото" та "Світ очима дитини".

Подія відбувається у межах традиційного заходу "Дні Дня у Львові". Виставка триватиме з 26 травня по 12 червня. Вхід вільний (окрім суботи та неділі).

comments powered by HyperComments