Під час фінальної гри "Єврофану" у Львові на поле вибігли голі фанати (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 28 червня 2015, 17:10
28 червня у Львові визначили найкращу футбольну фанатську команду.
Під час фінальної гри "Єврофану" у Львові на поле вибігли голі фанати (ФОТО)

Сьогодні, 28 червня, на львівському стадіоні "Скіф" визначили переможців вже традиційного 9-ого футбольного турніру "Єврофан". Цьогоріч участь у змаганнях взяли гравці 23 команди з різних країн.

На превеликий жаль, ані українська збірна, ані "Карпати", попри прогнози букмекерів, не змогли дійти до фіналу чи бодай зайняти призові місця.

У фінальному поєдинку у "Єврофані-2015" зустрілись збірна команда Болгарії та білоруський клуб "Динамо Мінськ". З мінімальним відривом та з колосальною кількістю моментів біля воріт суперника перемогли болгари (1:0).

Окрім футбольної частини, фанати з різних країн, які приїхали на фан-турнір також привезли гуманітарну допомогу українським дітям, а саме вихованцям родинного дому "Покрова". Серед подарунків були одяг, іграшки, канцтовари, солодощі та навіть гроші, які були передані отцю Михайлу, який опікується дітьми. 

Не обійшлось на фанатському святі і без конфузів: двоє абсолютно голих іноземних фанатів вибігли на поле під час фінальної гри турніру й пробігли "коло пошани" стадіоном. Вболівальники з трибун сприйняли витівку "на ура", хоча були й такі, які кричали: "Ганьба".

Окремо слід відзначити білоруських фанатів, які дуже активно підтримували свої команди, одна з яких поступилась болгарам у фіналі. До слова, для них це вже третя перемога у фанатському футбольному турнірі "Єврофан".

 

 

comments powered by HyperComments