У центрі Львова встановили пізнавальні таблички

Юлія Субота  |  Вівторок, 17 березня 2015, 18:08
На перехресті Краківскої та Вірменської тапер є інтерактивні таблички.
У центрі Львова встановили пізнавальні таблички

Минулими вихідними у центрі міста, на перехресті вулиць Краківська та Вірменська, з`явились пізнавальні інтерактивні таблички із маловідомими фактами про Львів та його історію. 

Таблички встановили у рамках проекту Best Quest і окрім цікавинок про місто доповнили таблички запитаннями про Львів. За допомогою мобільного телефону з камерою та встановленої в неї програми зі зчитування QR-кодів кожен зможе відкрити для себе нові факти про місто.

За допомогою мобільного телефону з камерою та встановленої в неї програми зі зчитування QR-кодів кожен зможе відкрити для себе нові факти про місто.

"Кожне відоме місто, як і відома людина, має свою офіційну біографію, в якій вказано основні події їхнього життя. Але людей найбільше цікавлять якісь пікантні подробиці, приватні випадки, незнані сторінки, завдяки яким й увиразнюється індивідуальність знаних людей та міст", - розповіла ініціатор проекту Юлія Свиріпа.

Цікаво знати: QR-код – це двовимірний штрих-код, який несе в собі інформацію, яку може зчитувати будь-хто за допомогою телефону з вбудованою камерою. Завдяки легкому розпізнаванню абонент може моментально занести у свій телефон текстову інформацію, переходити по веб-лінкам, відправляти смс-повідомлення. Технологію QR-кодів розробили в Японії, згодом мобільні мітки поширились в Європі та США.

 

 
comments powered by HyperComments