Навесні ціна на проїзд міжміських і приміських маршрутів зросте на 40%

Юлія Субота  |  П'ятниця, 27 лютого 2015, 18:01
Вже з квітня на Львівщині обіцяють подорожчання цін на міжміські маршрутки.
Навесні ціна на проїзд міжміських і приміських маршрутів зросте на 40%

Мова про чергове підвищення цін на маршрутні міжміські перевезення на Львівщині точиться вже давно. Після вимог, які поставили перевізники днями, міській владі довелось розглянути відповідний проект. 

Так, згідно з розпорядженням голови  Львівської ОДА, було розглянуто проект "Про тарифи на перевезення пасажирів і багажу автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні".

"На даний час є 30 коп. за 1 км проїзду без ПДВ, станційного, страхового збору, у проекті розпорядження є вартість 42 коп.", - повідомив заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та ПЕК Віктор Чайко.

Загалом, згідно з запропонованим проектом, вартість на проїзд у міжміських та приміських маршрутках підніметься на 40%, що є економічно обґрунтованим, враховуючи ціни на пальне.

Додамо, що напередодні міські перевізники також запропонували обмежити час дії пільг з 10:00 до 16:00 годин у Львові; переглянути розмір чинного тарифу на послуги міського, приміського, міжміського автомобільного пасажирського транспорту загального користування.

 

 

 

 

comments powered by HyperComments