Сьогодні о 18:00 перекриють проспект Чорновола

Юлія Субота  |  Четвер, 18 вересня 2014, 13:24
Активісти організовують акцію протесту на дорозі.
Сьогодні о 18:00 перекриють проспект Чорновола

Сьогодні, 18 вересня, о 18:00 у Львові буде перекрито вулицю Чорновола біля екс-"Міленіуму", а саме перекритим буде пішохідний перехід. Саме там відбуватиметься акція протесту активістів, які намагатимуться привернути таким чином увагу чиновників до стану дороги на цьому участку.

Організаторами акції є громадська організація "За якісний транспорт", які організовують протест у зв`язку із тим, що на дорозі відсутня відповідні знаки та розмітка, що дуже ускладнює перехід вулиці у цьому місті.

Суть акції полягатиме у тимчасовому перекритті вулиці з перервами - з 18:00 до 18:05, 18:10-18:15, 18:20-18:25, коли "люди перетинатимуть пішохідний перехід безперервно у відведений час". 
 
Організатори також повідомили про те, що до участі у протесті на вулиці Чорновола запросили також очевидців страшної аварії на вулиці Пасічній, що сталась днями, у результаті чого загинула молода дівчина.
 
Головним гаслом акції є: "Залишитися живим на дорозі є в інтересах кожного", тож до участі запрошуються усі небайдужі львів`яни. 
comments powered by HyperComments