В Україні з'явився благодійний календар на підтримку котів

Вівторок, 13 листопада 2012, 19:40
Сьогодні у Львові презентували фотокалендар Львівського товариства захисту тварин на 2013 рік. Цього разу він присвячений чорним котам.

«Фотокалендар львівські зоозахисники презентують уже вп'яте. Тих, хто зважиться його придбати, упродовж всього 2013 року супроводжуватимуть чорні коти. Дорослі й маленькі, в інтер'єрах і серед міських мурів – 13 дуже різних чорно-білих фоторобіт прислужаться благородній справі допомоги братам нашим меншим», – зазначають зоорзахисники.

Гроші від продажу календаря підуть на допомогу тваринам.

Презентацію календаря приурочено до Дня чорних котів, який зоозахисники світу відзначають 17 листопада.

Як інформував ZAXID.NET, у притулку для бездомних собак «Милосердя» перебувають 242 собаки. За день вони з’їдають 80 кг крупи та 30-40 кг м’ясопродуктів. Взимку потреба лише у крупі на день зростає до 120 кг. Також на зиму потрібні засоби для утеплення будок і вольєрів. На зиму притулок також збирає теплі речі, солому для утеплення будок, тирсу і дерев’яну стружку – для підстилки, шифер – для дахів у вольєрах. Окрім цього, притулок буде вдячний за допомогу медикаментами від паразитів, засобами проти бліх, а також препарат «Гескан 5» для цуценят.

Додамо, щонеділі у притулку «Милосердя» працюють волонтери, які прибирають у вольєрах, міняють підстилку і доглядають за тваринами.

Довідка ZAXID.NET:

Календарі можна придбати у львівському  магазині «Єврозоо» на вул. Галицькій, 12. Ціна 15 грн.

comments powered by HyperComments