3 листопада 2020

18:22
З 18 грудня авіакомпанія SkyUp планує запустити рейс зі Львова у Стамбул.Рейси будуть виконуватися двічі на тиждень. Про це інформує пресслужба ЛОДА.
18:20
Перший львівський хмарочос, історичний Будинок книги на площі Міцкевича, 8 виставили на аукціон зі стартовою вартістю 445 млн грн.
18:18
Під час заміни віконних та дверних конструкцій в дитячій лікарні у Львові, директор теплоенергетичної компанії умисно завищував ціни на енергозберігаючі матеріали. Слідчі повідомили йому про підозру в незаконному привласненні понад 6,5 мільйона бюджетних коштів.
18:16
На автовокзалі «Львів», що на вул. Стрийській, 109, відтепер можна здати тест на коронавіурс. Українці, які повертаються з-за кордону з країн «червоної» зони, можуть відразу по прибутті здати аналіз, щоб не відбувати двотижневий карантин. 
18:15
У Львові за отримання хабара повідомлено про підозру колишньому начальнику виправної колонії.
18:13
У вівторок, 3 листопада, помер дивізійник і політв’язень Василь Лиско. Це сталось на 94-му році життя чоловіка. Про це повідомив заступник голови Галицького братства вояків дивізії «Галичина» Ігор Іваньков у Facebook.
15:14
Звільнився головний лікар 8-ої міської клінічної лікарні міста Львова Василь Обаранець
18:11
Днями у Винниках пошкодили громадське майно: садову скульптуру та благоустрій території. У Винниківській міській раді звернулись до містян з проханням допомогти знайти вандалів. Пошкодження громадського майна зафіксували камери відеоспостереження. Сьогодні порушники самі з’явились і визнали свою вину.
15:06
Загалом потужності державних і приватних лабораторій Львівщини достатньо для проведення понад 4 тисяч тестів на коронавірусну хворобу