Хлопці, що понищили скульптуру у Винниках, з'явилися з повинною

Вівторок, 3 листопада 2020, 18:11
Днями у Винниках пошкодили громадське майно: садову скульптуру та благоустрій території. У Винниківській міській раді звернулись до містян з проханням допомогти знайти вандалів. Пошкодження громадського майна зафіксували камери відеоспостереження. Сьогодні порушники самі з’явились і визнали свою вину.
Хлопці, що понищили скульптуру у Винниках, з'явилися з повинною

Про це написали на сторінці Винниківської міської ради.

Правопорушники, які вчора пошкодили благоустрій у Винниках, самовільно з’явились із повинністю. Хлопців буде направлено на суспільно-корисні (виправні) роботи, а на батьків – накладено штрафи і виставлено рахунок на оплату відновлення завданої шкоди.
Дякуємо усім активним мешканцям!” – йдеться у повідомленні.

Раніше комітет Винниківської міської ради звернувся до мешканців допомогти знайти двох хлопців, які нищили скульптуру та благоустрій.

Виконавчий комітет Винниківської міської ради просить мешканців міста переглянути уривки відеозаписів сьогоднішньої ночі поблизу ставка на вул. Львівській і допомогти опізнати зловмисників, які свідомо пошкодили громадське майно: благоустрій території і садову скульптуру – пегаса.” – повідомили на сторінці Винниківської міськради.

Відео: Варта1.

comments powered by HyperComments