Львівська школа намагається отримати бюджет для благоустрою власної території

Вівторок, 3 листопада 2020, 22:11
На цей раз - через Громадський бюджет.
Львівська школа намагається отримати бюджет для благоустрою власної території

Львівська середня загальноосвітня школа №77 подала проєкт громадського бюджету міста на благоустрій пішохідних доріжок на своїй території. Дирекція хоче зробити територію школи комфортнішою та безпечнішою для учнів. Попередні рази школа теж намагалася отримати фінансування через Громадський бюджет, проте не змогла набрати необхідну кількість голосів. 

"Територія школи - це простір для розвитку. Саме зі шкільного подвір'я починається школа. І коли діти, не маючи можливості пройти акуратними, чистими доріжками до школи, то складається враження, що вони долають перешкоди до "храму знань". Впевнені, комфорт повинен бути у всьому: процесі навчання, товаристві, середовищі. Зараз у нас проходить багато уроків під відкритим небом, у режимі роботи школи передбачено по дві прогулянки для дітей початкової школи. Територія школи активно задіяна для роботи з учнями. Тож ми починаємо малими кроками здійснювати мрію багатьох учнів, а саме - благоустрій території", - пишуть автори проєкту в описі на сайті Громадського бюджету.

Загальна сума проєкту - до 599 000 гривень. 

Автори проєкту - директорка школи Демчук Зоряна, Сойка Надія, голова батьківської ради школи, Вакуленко Тетяна Іванівна, заступник директора з господарської роботи.

Ознайомитися з проєктом можна за посиланням.

comments powered by HyperComments