7 листопада 2020

20:20
Львівський бізнесмен Тарас Барщовський, якого називають «королем сокового ринку України», всупереч рішенню суду повністю вивіз обладнання зі свого заводу в Городку - одного з ключових у структурі групи T.B. Fruit, де вироблялися соковий концентрат та соки ТМ Galicia.
19:23
Сьогодні вранці, о 6 годині у селі Половинкине у Луганській області на передовій загинув Свинарик Олег родом із Львівщини.
19:21
У Львові фальсифікували результати виборів до Львівської районної ради. Про це свідчать розбіжність цифр у протоколах Львівської міської і районної ТВК, повідомляє Zaxid.net.
19:18
У Львові Галицький районний суд обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту голові Буської РДА Олегу Ковалю, якого кілька днів тому затримали за вимагання хабара талонами на пальне.
20:18
Про це повідомив на своїй фб-сторінці голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький. За його словами, уряд вже погодив відповідну постанову.
19:25
Один з прикладів такої безвідповідальності та безгосподарності команди мера — вулиця Маркіяна Шашкевича, що в кількох хвилинах від дрогобицької ратуші.
19:17
Дерев’яний храм блаженних мучеників Леонтія і Климентія перебуває в аварійному стані через протікання гонту у багатьох місцях.
14:54
Трагічний інцидент стався учора ввечері на перегоні Славське – Лавочне біля 6 години вечора
14:43
Якщо учора, 6 листопада у лікарнях було 2103 «ковідних» пацієнтів, то станом на ранок 7 листопада – 2066
14:25
У тому числі проведено понад 2,5 тисячі тестів методом ПЛР