Новини на головну

18:25
У Львові добігла завершення експозиція трофейної техніки російських окупантів, яка проходила під загальною назвою «Вистоїмо, переможемо!».
16:56
У Львівській області затримали двох зрадниць.
15:04
У Росії падає рівень підтримки війни проти України та надалі це дестабілізуватиме ситуацію і розхитає конструкцію РФ.
12:19
Майже 5 місяців у Львові функціонують модульні містечка, обладнані інтернетом, який провели місцеві інтернет-провайдери.
17:01
У Львові на площі Ринок команда волонтерів Car4Ukraine презентувала громадськості сотий бандеромобіль, оснащений американським кулеметом Browning М2.
14:30
У Львові, на базі лікарні святого Пантелеймона Першого медичного об’єднання, працюють над реалізацією ідеї «Захисник – Захиснику» - щоб люди, які повернулися з війни і мають гуманітарну освіту та особисті якості, що необхідні для психологічної роботи, стали амбасадорами надання психологічної підтримки побратимам і посестрам.
13:32
Львівська філармонія та оркестр INSO-Lviv на благодійному ярмарку зібрали 97 630 грн для ЗСУ.
18:45
Почуваючись частиною європейської спільноти та поділяючи європейські цінності, українці платять за це дуже високу ціну, упевнений генконсул України в Мюнхені Юрій Ярмілко.
17:43
У гуртожитку, підвідомчому Дрогобицькій міській раді на Львівщині, облаштували 32 кімнати.
16:52
Із першого дня повномасштабної війни росії проти України до львівських медичних закладів почали транспортувати поранених з міст та сіл, де велися бої.