Головні новини (права колонка)

19:19
У театрі “Гершом” відбулась прем’єра вистави “Чужинець на чужині”. Як це було, дізнавалась журналіст “Справжньої Варти”.
19:34
Сьогодні за Китайським календарем на землі настав 2017 рік. Вже традиційно у Львові гості та мешканці міста долучились до масштабного святкування зі збереженням найяскравіших східних традицій. Усі присутні мали змогу оцінити масштабне лазерне шоу та показові виступи, взяти участь у вікторині та доторкнутись до гігантського дракона, який пройшов центральною частиною міста як символ настання Нового року.
17:46
Гройсман віддав листа Садовому із запитанням "А ви самі не можете передати?"
14:24
ОДА передасть Львову земельну ділянку на території колишніх гірничо-хімічних підприємств Яворівського ДГХП «Сірка» прощею 12,5 га
15:14
Слова Садового чітко чути на відеотрансляції пленарного засідання позачергової сесії міської ради, яку мер призначив саме на Йорда́на – велике свято, яке православні та греко-католицькі християни відзначають 18-19 січня щороку.
19:37
Сьогодні, 17 січня, відбувся офіційний запуск підсвітки скульптурної групи «Ощадність. Рільництво. Промисловість», яку у народі називають "Статуя Свободи". Тож тепер львів`яни та гості міста зможуть добре роздивитись найпопулярнішу статую міста навіть у темну пору доби.
15:31
Епопея під назвою «Львівське сміття» продовжується
13:38
Форварду залишилося пройти медогляд та підписати контракт із «гірниками».
10:21
У салоні  маршрутки знаходилося 30 пасажирів, 6 із них, діти.
15:38
Сьогодні Олег Скавиш знову взявся допомагати хворим діткам завдяки своїм диво-зубам.