Львівщина підписала меморандум з ВОІВ

Понеділок, 3 липня 2017, 12:51
Львівщина стала на крок ближче до збереження інтелектуальної власності в рамках меморандуму з всесвітньою організацією інтелектуальної власності
Львівщина підписала меморандум з ВОІВ

Сьогодні,  3 липня,  у Львові відбулось підписання меморандуму про співпрацю Львівської ОДА з Всесвітньою організацією інтелектуальної власності (ВОІВ). Згідно меморандуму Львівщина посилює співпрацю в питаннях захисту інтелектуальної власності українців.

"Нам дуже важливо наблизити стандарти європейського союзу до України та до Львівщини.  Ми віддані угодам,  які укладено між Україною та ВОІВ у 2003 році.  Сподіваємось,  що після підписання меморандуму бізнес,  науковці та інші будуть на крок ближче до збереження інтелектуальної власності. Я думаю всі вони нарешті відчують важливість збереження інтелектуальної власності", - зазначив Олег Синютка. 

Підписаний меморандум означатиме плідну роботу правників,  які допомагатимуть бізнесменам, науковцям,  митцям та всім, кому потрібна допомога у захисті інтелектуальної власності. Окрім цього, така зустріч та підписання меморандуму вчерговий раз показує, що Львів та область стає на крок ближче до високих європейських стандартів.

Нагадаємо, У Львові відкрили перший в Україні центр із захисту авторських прав (ФОТО)

comments powered by HyperComments