Як львів'яни голосували на виборах (ФОТО)

Валерій ШМАКОВ  |  Понеділок, 26 жовтня 2020, 12:11
Загальна явка виборців по Львову в середньому становить 38,6%, тобто проголосувало 221 797 осіб. Усі дільниці у Львові выдкрились та зачинились вчасно. Триває підрахунок голосів.
Як львів'яни голосували на виборах (ФОТО)

Через те, що виборці довго вивчали списки в бюлетенях на виборчих дільницях сформувались черги. Також не завжди вдавалось дотримуватись соціальної дистанції в 1,5 метра. Були зафіксовані факти, коли в виборчу кабінку заходили по двоє: чоловік з дружиною або допомагали проголосувати пенсіонеру. 

За словами міського голови Львова Андрія Садового у селі Винники виборці виявили в списках на дільниці невідомих осіб, які прописані у них вдома і ніколи там не жили.

«Хочу подякувати всім львів'янам, які прийшли на дільниці й проголосували. Явка — орієнтовно 39%. Враховуючи карантинні обмеження, я вважаю, що це нормальний результат», — прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий.

Мер з дружиною також проголосували, як і його основний конкурент на посаду міського голови народний депутат від партії “Європейська Солідарність” Олег Синютка.

Нагадаємо, в Україні відбувалися вибори до місцевих рад, також обирали сільських, селищних та міських голів. Виборчі дільниці працювали з 08.00 до 20.00 год. Загалом у м. Львові є 573 939 виборці.

comments powered by HyperComments