Дрогобицький завод автокранів освоїв спецтехніку для військовиків за стандартами НАТО (ФОТО)

П'ятниця, 11 вересня 2020, 18:53
Завод автокранів у Дрогобичі відновив роботу після перерви. Тут освоїли спеціальні автокрани та екскаватори для військових
Дрогобицький завод автокранів освоїв спецтехніку для військовиків за стандартами НАТО  (ФОТО)

У Дрогобичі після перерви відновив свою роботу завод автокранів. Це підприємство освоїло виготовлення спеціальних військових кранів та екскаваторів, які нічим не поступаються за потужністю і якістю іноземним зразкам. Окрім того Дрогобицький завод автокранів проводить капітальний ремонт та модернізацію старих кранів та екскаваторів. За словами керівництва заводу, військова спецтехніка, що виготовляється у Дрогобичі, відповідає стандартам НАТО – це єдине таке підприємство в Україні.

Нещодавно міський голова Дрогобича разом із керівництвом заводу автокранів провели нараду, присвячену розвитку підприємства і його співпраці із містом. Про це повідомили у прес-службі Дрогобицької міської ради.

На заводі розповіли про те, що налагодили співпрацю із Збройними силами України. Для потреб українського війська виготовляється військовий автокран КТА-25 на шасі КрАЗ, а також вітчизняний військовий екскаватор ЕОВ4421МУ. Новий дрогобицький автокран споживає менше палива, а ніж його старші аналоги, але є більш потужним і простим у керуванні. Його технічні можливості дозволяють ефективно працювати в зоні бойових дій. Сучасна військова спецтехніка, яку виготовляють на Львівщині у Дрогобичі нічим не поступається тій, яка випускається у сусідніх країнах. Суттєвою перевагою вітчизняної техніки є налагоджене технічне обслуговування.

Під час обговорення ситуації на Дрогобицькому заводі автокранів керівництво підприємство закликала міського голову Тараса Кучму сприяти у пропагуванні дрогобицької продукції та захистів вітчизняного виробника. Для Дрогобича і усієї майбутньої міської об’єднаної територіальної громади відновлення роботи кранового заводу, адже це нові робочі місця і податки до бюджету. Керівництво заводу відзначило позитивні зміни у місті та висловило свою підтримку міському голові у подальшому розвитку міста та громади.

У підсумку наради керівництво заводу і мерія Дрогобича домовилися, що у День міста Дрогобича продукцію Дрогобицького заводу автокранів презентують для огляду громади і гостей.

Фото - прес-служба Дрогобицької міської ради.

comments powered by HyperComments