У Львові відбулися церемонії підйому Державного Прапора України (ФОТО)

Неділя, 23 серпня 2020, 12:19
Синьо-жовті прапори підняли у сквері «На Валах» поруч із будинками Львівської облради і облдержадміністрації та на Меморіалі Небесної сотні
У Львові відбулися церемонії підйому Державного Прапора України (ФОТО)

У рамках відзначення Дня Державного Прапора України на Львівщині, у Львові в сквері «На Валах» неподалік будинків Львівської обласної ради та обласної державної адміністрації підняли національний блакитно-жовтий прапор. У церемонії урочистого підйому Державного Прапора України взяли участь перші особи міста Львова та Львівської області та представники громадськості. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Наказ про підняття прапора віддав голова Львівської ОДА Максим Козицький. Прапор України урочисто підняла Почесна варта з Академії сухопутних військ. Опісля усі присутні заспівали Гімн України.

Дещо пізніше, об 11 годині ранку у Львові започаткували нову традицію – щотижня на Меморіалоі пам’яті Героїв Небесної Сотні, який знаходиться на розі вулицб Кривоноса та Замкової,  будуть урочисто піднімати Державний Прапор, вшановуючи таким чином усіх Героїв, які віддали життя за Незалежність України.

В урочистій церемонії підняття Державного Прапора України на меморіалі Героїв Небесної Сотні взяли участь міський голова Львова Андрій Садовий та владика Володимир (Груца). Державний Прапор над Меморіалом Героїв Небесної Сотні підняла почесна варта Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

Фото – Роман Балук, прес-служба Львівської міської ради, прес-служба Львівської обласнох державної адміністрації.

comments powered by HyperComments