Львівщина попрощалася із Героєм України Тарасом Матвіївим

Середа, 15 липня 2020, 15:36
31-річний захисник України із Жидачівщини на Львівщині Тарас Матвіїв загинув 10 липня на сході Україні під час обстрілу наших позицій терористами
Львівщина попрощалася із Героєм України Тарасом Матвіївим

Україна і Львівщина прощається із Героєм України, мешканцем Жидачівщини Тарасом Матвіївим. Молодшому лейтенанту 24-ої окремої механізованої бригади імені Короля Данила був 31 рік. Він загинув під Троїцьким на Луганщині під час обстрілу українських позицій проросійськими бойовиками. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Прощання із героєм-захисником почалося на Майдані Незалежності у Києві. Після цього у Львові в Гарнізонному храмі святих Петра і Павла із покійним Тарасом Матвіївим прощалися рідні, близькі, друзі, представники влади та небайдужі мешканці регіону. Попрощатися із Тарасом Матвіївим прийшов голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Поховають Героя України Тараса Матвіїва на малій батьківщині у місті Жидачеві на Львівщині.

Нагадаємо, що Тарасу Матвіїву Президент України посмертно присвоїв звання Героя України із удостоєнням ордена «Золота Зірка». Орден був вручений батькові Тараса Міністром оборони України Андрієм Тараном.

Фото - прес-служба Львівської ОДА.

comments powered by HyperComments