24 січня 2014

19:10
Скандуючи «Рівне, вставай!», о 18.00 на майдані Просвіти навпроти будівлі влади відбувається перше Народне віче. Люди вже виконали державний гімн і помолились за майбутнє України та тих, хто зараз перебуває на барикадах у Києві. На сцені виступають активісти майдану та усі бажаючі.
18:51
Після вчорашньої мирної ночі біля захопленої громадянами Рівненської облдержадміністрації, де було встановлено барикади та пункт обігріву, сьогодні опівдні під її стінами відбувся мітинг, де активісти обговорили подальший план дій. Активісти вибили двері та зайняли перший поверх будівлі, другий поверх блокують міліціянти.
15:00
Сотні тернополян ще ввечері в будинку обласної адміністрації чекали на голову ОДА Валентина Хоптяна. Люди хотіли почути його позицію, щодо ситуації в країні. Адже згідно графіку він мав би приводити прийом громадян. У Тернопілі люди разом з депутатами облради сьогодні ночували у приміщенні місцевого «білого дому», мотивуючи це тим, що вони перебувають на прийомі громадян.
13:23
За інформацією на 13.40 зараз в Чернівцях в частині будівлі Чернівецької обласної державної адміністрації (ЧОДА) міліціонери забарикадувались, натомість люди з частини приміщення обласної адміністрації виносять меблі, з яких споруджують барикаду вже на вулиці. Кількість протестувальників постійно зростає, зараз їх біля 4 тисяч. Цікаво, що ціла група офіцерів міліції неподалік лише спостерігає за облогою. Голова ЧОДА Папієв категорично відмовляється подати у відставку
12:57
Зараз в Івано-Франківську кілька тисяч людей штурмують будівлю обласної ради і державної адміністрації. Після виступів депутатів облради, люди дали міліції три хвилини на те, щоб вони вирішили з ким вони - «з народом чи з владою».