На Прикарпатті у 87-му окрузі на трьох дільницях, де програвав Вірастюк, вибори визнали недійсними

Субота, 3 квітня 2021, 13:56
Про хід підбиття підсумків голосування на довиборах у Верховну Раду по 87-му виборчому окрузі у місті Надвірна розповіли у русі «Чесно»
На Прикарпатті у 87-му окрузі на трьох дільницях, де програвав Вірастюк, вибори визнали недійсними

Уже на третій виборчій дільниці округу № 87 на Івано-Франківщині результати голосування визнали недійсними, про це пише «Українська правда» посилаючись на інформацію руху «Чесно».

У п'ятницю ввечері недійсними визнали результати виборів на дільниці у с. Манява.

Рух «Чесно» зазначає, що на цій дільниці, як і на інших двох, програвав кандидат від «Слуги народу» Василь Вірастюк.

«При перерахунку загубили ще 46 бюлетенів, вгадайте за кого? Так, знову за Шевченка. Четвертий випадок за день, коли гублять голоси. Усього Шевченку недорахували 116+100+47+46 = 309 голосів.

Тим часом, розрив між Вірастюком та Шевченком зменшується. Зараз між ними усього 702 голоси! Опрацьовано 92,30% дільничних протоколів», – йдеться у повідомленні руху «Чесно».

Зазначимо, що за даними підрахунку 92,30% протоколів дільничних виборчих комісій на довиборах у Верховну Раду по виборчому окрузі № 87 лідирує кандидат від «Слуги народу» Василь Вірастюк, у якого 31,30% голосів. На другому місці – Олександр Шевченко («За майбутнє») – 29,8% голосів. Екс-віце-спікер Верховної Ради України Руслан Кошулинський  (ВО «Свобода») має 28,79% голосів.

Зазначимо, що Руслана Кошулинського на виборах до Верховної Ради по 87-му виборчому окрузі підтримала «Європейська Солідарність». Кандидатка від «ЄС» відома волонтерка Маруся Звіробій зняла свою кандидатуру на користь Кошулинського.

 

comments powered by HyperComments