Юрій Холод між посадами заступника голови Львівської облради і заступника голови Львівської ОДА обере першу

П'ятниця, 4 грудня 2020, 09:31
Заступник голови ЛОДА Юрій Холод був обраний депутатом Львівської облради по списку «Слуги Народу», далі колеги обрали його заступником голови ЛОР.
Юрій Холод між посадами заступника голови Львівської облради і заступника голови Львівської ОДА обере першу

Юрій Холод наразі обіймає дві посади – заступника голови Львівської обласної державної адміністрації та заступника голови Львівської обласної ради – на другу посаду його обрали 1 грудня 2020 року. У Львівську обласну раду Юрій Холод пройшов від партії «Слуга Народу», ця партія також розглядала його в якості кандидата на посаду міського голови Львова. Львівське інтернет-видання «Leopolis.news» поцікавилося у пана Юрія про те, яку саме посаду він обере і чи буде він суміщати роботу у виконавчій та представницькій владі, адже були прецеденти, коли депутати Львівської облради одночасно працювали заступниками Львівської ОДА. Прикладом такого сумісництва є Іван Собко.

«Суміщати, напевно, не буду. В країні триває децентралізація і роботи в цьому напрямі дуже багато. Думаю, що буду більш корисний громадам Львівщини на посаді заступника голови Львівської обласної ради. Поки що мої повноваження ще не визначені, тому повною мірою говорити про те, чим буду займатися, не маю права і можливості. Точно скажу, що серед моїх намірів є постійна якісна комунікація між ЛОР та ЛОДА.

Бо зараз дуже важливо працювати злагоджено, не займатися популізмом. Ми знаємо, що весь світ перебуває в кризі, яка виникла через пандемію коронавірусу. Ми бачимо, як ламається наш звичний триб життя, змінюються економічні орієнтири, якісь галузі переживають спад, а деякі - таки зростання. Тому зараз потрібно діяти, швидко реагувати, стратегічно думати й планувати на кілька років вперед, не зраджуючи своїх переконань та не підводячи своїх виборців. Це важко, але, я думаю, можливо.

Саме тому одним із моїх важливих завдань буде донести це розуміння колегам, які вперше в обласній раді, комунікувати та пояснювати. Бо головне для мене – результат. Люди мають відчувати зміни, а не нервуватися через політику», – заявив Юрій Холод.

comments powered by HyperComments