Нова карантинна карта Львівщини – уся територія в жовтій та помаранчевій зонах

П'ятниця, 28 серпня 2020, 12:39
Учора Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій переглянула карантинне «розфарбування» України
Нова карантинна карта Львівщини – уся територія в жовтій та помаранчевій зонах

На Львівщині жоден район чи населений пункт не потрапляє до «червоної»карантинної зони – уся територія Львівської області потрапила до «жовтої» та «помаранчевої» карантинних зон. Таке рішення учора було прийняте на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якої затвердили нові зони епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

До «помаранчевої» карантинної зони на Львівщині потрапили міста Львів, Моршин та Самбір, а також три райони, прилеглі до обласного центру – Жовківський, Пустомитівський, Яворівський.

До «жовтої» карантинної зони потрапили Бродівський, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Золочівський, Кам’янко-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Перемишлянський, Радехівський, Самбірський, Сколівський, Сокалький та Стрийсткий райони, а також міста обласного значення Борислав, Дрогобич та Стрий.

Нове епідемічне зонування на території Львівщини почне діяти після опівночі 31 серпня, відповідно із 1 вересня учні таки мають піти у школи Самбора, а Львівська залізниця має відновити у Самборі роботу залізничного вокзалу у звичному режимі.

comments powered by HyperComments