У Львові на гуртовому ринку «Шувар» на Сихові триває фестиваль вуличної їжі (ФОТО)

Неділя, 23 серпня 2020, 14:45
Організатори обіцяють, що фестиваль вуличної їжі «Street Food» – перший фудкорт, який працюватиме щодня на Сихові, відбуватиметься із дотриманням усіх карантинних обмежень «помаранчевої» зони
У Львові на гуртовому ринку «Шувар» на Сихові триває фестиваль вуличної їжі (ФОТО)

Хоча місто Львів, які уся Львівська область потрапили до «помаранчевої» карантинної зони, на Сихові на гуртовому ринку «Шувар» почав працювати фестиваль вуличної їжі «Street Food». Це перший фудкорт просто неба на Сихові, який працюватиме щодня. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Організатор фестивалю вуличної їжі на «Шуварі», директор цього ринку Іван Федишин зазначив, що мікрорайон Сихів у Львові поступово стає все комфортнішим для мешканців, але от місця де просто неба можна було б смачно поїсти, послухати музику та відпочити із сім’єю та друзями дуже бракувало. Саме тому адміністрація ринку «Шувар» вирішила відкрити «Street Food» на «Шуварі», який працюватиме щодня із 10 ранку до 23 години вечора.

Відкриття фудкорту відбулось напередодні Дня Незалежності, тож з цієї нагоди було відзначено кращих підприємців ринку «Шувар» подяками від Львівської міської ради та Львівської облдержадміністрації. На церемонії нагородження побував мер Львова Андрій Садовий, який подякував адміністрації ринку за роботу по створенню нових робочих місць.

Зона «Street Food» розташована на гуртовому ринку «Шувар» з боку вулиці Гната Хоткевича. Тут пропонують смачну вуличну їжу, напої, є простір для відпочинку, майданчик для ярмарку фермерськими та крафтовими продуктами.

Вхід на територію вільний. «Street Food» на «Шуварі» працюватиме з дотриманням усіх заходів безпеки в умовах карантину.

Фото – прес-служба Львівської міської ради.

comments powered by HyperComments