У тролейбусному депо Львова планують відремонтувати оглядову канаву

Понеділок, 17 серпня 2020, 19:20
Наразі ЛКП «Львівелектротранс» замовило проектно-кошторисну документацію на ремонт оглядової канави у депо на вулиці Тролейбусній, 1
У тролейбусному депо Львова планують відремонтувати оглядову канаву

У тролейбусному депо ЛКП «Львівелектротранс» планують провести капітальний ремонт оглядової канави, на якій проводиться гарантійне та сервісне обслуговування тролейбусів. Наразі підприємство уклало договір на розробку проектно-кошторисної документації. Про це «Справжня Варта» довідалася із оголошення у системі публічних закупівель «Прозорро».

12 серпня 2020 року ЛКП «Львівелектротранс» уклало за договірною процедурою договір № 537 із фізичною особою-підприємцем Грицишиним Сергієм Андрійовичем на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт оглядової канави робочого місця гарантійного та сервісного обслуговування тролейбусів будинку літ.3-2 – профілакторію тролейбусного депо, по вул. Тролейбусній, 1 у м. Львові. Вартість договору складає 49,8 тисяч гривень. Відповідно до умов договірної процедури проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт оглядової канави має бути готова до 31 грудня 2020 року.

Зауважимо, що раніше ЛКП «Львівелектротранс» планувало проводити реконструкцію тролейбусного депо на вулиці Тролейбусній, 1 за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку. Наразі невідомо, чи входить ремонт оглядової канави у цей проект.

comments powered by HyperComments